Real Madridilla on mahdollisuus voittaa tuplamestaruus kuluvalla kaudella. Se on kolmen ottelun päässä Espanjan La Ligan voittamisesta ja kahden ottelun päässä Mestarien liigan voittamisesta. Jälkimmäisessä onnistuessaan joukkueesta tulisi kilpailun historian ensimmäinen, joka pystyy voittamaan pokaalin kahtena peräkkäisenä vuotena.

Seuran vanhin juniorijoukkue Real Madrid Juvenil A näytti lauantaina esimerkkiä edustusjoukkueelle. Alle 19-vuotiaista pelaajista koostuva ryhmä voitti lisäajalla Copa de Campeonesin finaalissa Málagan 1-0 -lukemin ja varmistivat kauden toisen pokaalinsa. He selvisivät myös UEFA Youth Cupissa välieriin, mutta putosi lopulta Benficalle.

Pitkään madridilaisjoukkuetta pelaajaurallaan edustanut Guti voitti muun muassa kolme Mestarien liigaa ja neljä Espanjan mestaruutta. Nyt hän toimii Juvenil A:n päävalmentajana. Joukkuetta on pidetty poikkeuksellisen lahjakkaana jo pitkään.