Espanjan kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla on nähty kuluvalla kaudella eräs varsin omalaatuinen tilastokummajainen.

Nimittäin parhaillaan Segunda B:n viimeisenä oleva CD Eldense on peluuttanut jopa 50 eri pelaajaa ja on ollut seitsemän eri valmentajan alaisuudessa. Se on jokaisella aspektilla Espanjan ennätys yhden kauden aikana. Tosin jokainen voi luoda mielipiteensä siitä, että onko kyseinen ennätys positiivinen vai negatiivinen.

Seura on kerännyt kasaan vain 13 pistettä 26 ottelun jälkeen ja on siten jo 15 pisteen päässä putoamisviivan paremmalta puolelta. Eldense on viettänyt seurahistoriansa aikana eniten kausia Espanjan nelosdivarissa, mutta valencialaisseura on myös yltänyt Segundaan pelaten toiseksi korkeimmalla sarjatasolla viiden kauden ajan.

Ellei mitään shokeeraavaa tapahdu, niin Eldense palaa ensi kaudeksi henkiseen kotiinsa, eli kyseiseen nelosdivariin.