Nykyisin Ranskan liigan Lillen pääjohtajana toimiva Marc Ingla työskenteli Barcelonan markkinointi- ja mediajohtajana, kun Zlatan Ibrahimovic pelasi joukkueessa kaudella 2009-2010. Ruotsalaisen Barca-ura jäi paljon odotettua lyhyemmäksi. Inglan mukaan sopeutumista Barcelonaan ei auttanut se, että miehellä ei varsinaisesti synkannut Lionel Messin kanssa.

– Miksei Zlatan pärjännyt Barcassa? Ruotsalainen on peto, suorastaan kone. Hänellä oli kuitenkin rinnallaan toinen kone, pienempi sellainen. Toinen kone oli liian staattinen ja Messi tarvitsi enemmän tilaa. Zlatan vei liikaa tilaa, ja siksi heidän välillään oli kitkaa, Ingla analysoi ranskalaisen Telefootin haastattelussa.

Kaikki on toki suhteellista, sillä joku voisi sanoa La Liga -mestaruutta, muutamaa Supercupin voittoa ja 16 liigamaalia 29 ottelussa pärjäämiseksi. Joka tapauksessa Zlatanin aika Barcelonassa päättyi ennen aikojaan ja mies siirtyi jo seuraavaksi kaudeksi AC Milaniin. Välit valmentaja Pep Guardiolankaan kanssa eivät tiettävästi olleet parhaat mahdolliset, sillä Zlatan laukoi tunnetusti Guardiolan ”hankkineen Ferrarin, mutta ajavan sillä kuin Fiatilla”.

Lähde: AS