Kerroimme viikonloppuna siitä, kuinka Atlético Madridin puolustaja Lucas Hernández oli viettänyt yön putkassa epäiltynä tyttöystävänsä pahoinpitelystä. Nyt rikostutkinta on edennyt siihen pisteeseen, että jalkapalloilijalle vaadittavan rangaistuksen luonne on tiedossa.

Marca kertoo, että syyttäjä vaatii Lucasille seitsemän kuukauden ja tämän naisystävälle Amelia Lorentelle kuuden kuukauden vankeusrangaistusta. Lucas ja Lorente olivat itse sopineet asiasta eikä kumpikaan ollut halukas nostamaan syytettä tai esittämään vaatimuksia. Syyttäjänviraston mukaan yhteenotto oli kuitenkin luonteeltaan niin vakava, että molemmille esitetään vankeusrangaistusta.

Lucasille vaaditaan seitsemän kuukauden vankeusrangaistusta pahoinpitelystä perhepiirissä ja Lorentelle neljää kuukautta pahoinpitelystä ja kahta kuukautta aineellisista vahingoista. Lisäksi parille langetettiin molemminpuolinen lähestymiskielto, jonka mukaan he eivät saa tulla 500 metriä lähemmäksi toisiaan.

Välikohtaus tapahtui pariskunnan kotona perjantaina aamuyöstä. Molemmat osapuolet pidätettiin ja Lucas vietti yön putkassa. Hän oli myös sivussa Atléticon kokoonpanosta viikonloppuna.

20-vuotias ranskalaispuolustaja on pelannut tällä kaudella kaikkiaan kuudessa Atléticon La Liga -ottelussa ja lisäksi neljässä cup-ottelussa. Topparina tai laitapuolustajana pelaamaan kykenevä Lucas pelasi lisäksi täydet minuutit Atléticon viimeisimmässä Mestarien liigan ottelussa Bayern Müncheniä vastaan.