Atlético Madridin ja Barcelonan pelin takkuillessa joidenkin mielestä jopa Real Madridin ykköshaastajaksi noussut Sevilla matkusti Espanyolin vieraaksi viiden ottelun voittoputkessa. Sevilla kuitenkin hävisi maalein 1-3, ja putosi jälleen sarjataulukossa tasapisteisiin Barcelonan taakse.

Sevillan tappiota vauhditti Nicolas Parejan jokseenkin ennätyksellisen nopea ulosajo. Pareja ajettiin ulos vain 71 sekunnin pelin jälkeen, eikä ainakaan tilastopalvelu OptaStatsin 13-vuotiaasta historiasta löydy toista yhtä nopeaa ulosajoa.

OptaJose

@OptaJose
1'11'' - Nico Pareja has been sent off faster than any other player in La Liga since at least season 2003/04. Rigour

Argentiinalainen Pareja kaatoi tilanteessa maanmiehensä Pablo Piattin, mutta kontakti tilanteessa oli varsin heppoinen. Tilanteesta tuomitun rankkarin moni sosiaalisen median käyttäjä vielä hyväksyi, mutta ulosajo poiki ankaraa protestointia niin Sevillan joukkueen kuin kannattajienkin keskuudessa. Pilkun ampui maaliin Jose Antonio Reyes.

Sevilla nousi vielä tasoihin Stevan Joveticin 20. minuutilla tekemällä maalilla. Jovetic on ollut sevillalaisille todellinen nappihankinta, sillä hän on päässyt tehopisteille kaikissa neljässä pelaamassaan ottelussa. Neljän ottelun saldo on nyt kolme maalia ja yksi maalisyöttö.

OptaJose

@OptaJose
4 - Stevan Jovetic has been involved in four goals (three goals & one assist) in four appareances since he joined @SevillaFC_ENG. Monchi

Lopulta Espanyol kuitenkin hyödynsi miesylivoimansa. Aivan avausjakson lopulla Marc Navarro puski isännät johtoon ja 71. minuutilla Gerard Moreno pukkasi loppunumerot 3-1:een Navarron esityöstä.

Real Madrid kohtaa vielä sunnuntai-iltana Real Sociedadin ja saa tilaisuuden kasvattaa sarjajohtonsa neljään pisteesen. Real Madridilla on vielä tämän illan jälkeenkin yksi peli pahimpia uhkaajia vähemmän pelattuna.