Atlético menetti toistamiseen pisteitä viikon sisällä, kun sarjanousija Alavés piti Atléticon aisoissa Vitoriassa ja kamppailu päättyi maalittomaan tasapeliin.

Ottelu oli alusta lähtien täysin Alavésin hallintaa ja Atlético tyytyi puolustamaan syvältä hyökäten nopeasti vastaan. Vastahyökkäyspelaaminen ei kuitenkaan onnistunut Atléticolta juurikaan avausjakson aikana, sillä Alavés osasi katkaista vieraidensa vastahyökkäykset heti Atléticon omalla kenttäpuoliskolla. Alavés hallitsi jatkuvasti palloa ja saikin muutaman maalipaikan aikaiseksi, mutta Atlético-vahti Miguel Ángel Moyá piti vieraat mukana kamppailussa.

Toisella jaksolla Atlético alkoi saamaan hieman enemmän ottelua käsiinsä. José María Giménez sai kuitenkin lihasvamman vasempaan jalkaansa juuri toisen puoliskon alkuminuuteilla ja joutui jättämään kentän. Giménezin korvaajaksi kentälle tullut Stefan Savic nosti Atléticon puolustuslinjaa huomattavasti ylemmäs.

Nico Gaitán pääsi läpiajoon vartti ennen loppua, mutta Alavésin maalilla pelannut Fernando Pacheco nollasi Argentiinan maajoukkuemiehen yrityksen helposti ja antoi isännille vielä mahdollisuudet voittoon. Lisäajalla Alavésilla oli vielä loistava maalipaikka, mutta Moyá ehti jälleen pelivälineen eteen.

Alavés-Atlético 0-0 (0-0)