Real Sociedad haastaa Real Madridin huomenna Bernabéun illassa.

Barcelonan käsittelyssä Copasta tippunut Real Sociedad on pelannut joka tapauksessa huiman kauden avauspuolikkaan ja on yksi kuluvan kauden suurimmista yllättäjistä – ellei jopa se suurin. Eusebio Sacristánin luotsaama seura on huomenna kovan haasteen edessä Real Madridin vieraana, mutta seuran konkari Xabi Prieto luottaa omiinsa.

– Olemme hyvässä vireessä. Tiputimme Copassa Villarrealin ja pystyimme kilpailemaan Barcelonan kanssa. Teimme toisessa osassa kaksi vierasmaalia ja veimme pallonhallinnan – se on kova suoritus. Lähdemme Madridin kimppuun täysillä ja hyvin motivoituna. Hekin tippuivat Copasta, joten nyt saattaa olla aika voittaa heidät.

– He johtavat kuitenkin sarjaa ja pelaavat kotikentällään, joten emme aliarvioi heitä todellakaan. Toisaalta muutama viikko sitten kaikki pitivät heitä uskomattomana ja historiallisena joukkueena, mutta asiat muuttuvat nopeasti.