Lukas Hradeckyn 19-vuotias seuratoveri Jésus Vallejo on ihastuttanut monet kauden ensimmäisellä puolikkaalla Eintracht Frankfurtin paidassa. Espanjalaistoppari on Frankfurtissa lainalla Real Madridista kuluvan kauden ajan, mutta saksalaiset ovat pyytäneet Madridia suostumaan pidempään lainasopimukseen.

Vallejo on nimittäin noussut loisto-otteillaan yhdeksi Bundesliigan huipputoppariksi – sen on huomannut myös pelaajan omistajat. Real Madrid on nimittäin AS:n mukaan kieltäytynyt jokaisesta Frankfurtin yhteydenotosta liittyen nuoreen lupaukseen. Espanjalaislähde tietää kertoa, että kummankin joukkueen seurajohto on tavannut asian tiimoilta, mutta Madrid on sanonut suorat sanat Frankfurtin edustajille.

Real Madrid haluaa Vallejon olevan seurassa tulevan kesän harjoituskauden ajan, jonka jälkeen pelaajan tulevaisuudesta tehdään konkreettisempia päätöksiä. AS väittää, että Pepen tulevaisuus liittyy myös merkittävästi Vallejon ensi kauden seuraan. Helmikuussa 34 vuotta täyttävä lusitaanipuolustaja ei ole vieläkään saanut uutta jatkosopimusta Real Madridilta ja neuvottelut ovat auki.

Vallejon nykyinen luotsi Niko Kovac on kehunut Vallejoa maasta taivaisiin syksyn aikana.

– 19-vuotiaaksi hän pelaa ilmiömäisellä tasolla. Jos en tietäisi Vallejon ikää, niin olettaisin kaverin olevan kolmekymppinen.