Madridilaislehti Marca väittää Mesut Özilin ja Ángel dí Marían haluavan palata Real Madridiin. Uutisessaan lehti korostaa jatkuvasti sitä, että Real Madridissa ollaan kyseisestä asiasta hyvinkin tietoisia.

Marca kertoo samalla myös syyt Özilin ja dí Marían mahdollisille paluuhaluille. Ensinnäkin Özilin kanssa asia on ilmeisesti sellainen, että Arsenal neuvottelee pelaajan kanssa jatkosopimuksesta, mutta osapuolet eivät ole päässeet yhteisymmärrykseen ja Özilin ainoa toive on palata seuraan, josta hän lähti reilut kolme vuotta sitten Lontooseen.

Özilin hyvänä ystävänä tunnettu Sergio Ramos olisi valmis ottamaan saksalaisen takaisin valkoisiin ilomielin ja onkin muutamaan kertaan todennut haluavansa mahdollisen siirron tapahtuvan.

Dí Marían kohdalla puhutaan tuttuun tapaan sopeutumisongelmista, jotka ovat olleet osana argentiinalaisen uraa jo pidemmän aikaa. Lehden mukaan El Fideo ei ole sopeutunut vieläkään seuransa pelitapaan ja tässäkin tapauksessa asiaan liittyvät jatkosopimusneuvottelut – tai oikeastaan niiden olemattomuudet. Nimittäin PSG ja dí María eivät ole päässeet edes jatkosopimusneuvotteluissa alkuunkaan, joka on ärsyttänyt dí Maríaa.

Dí María on Real Madridin historian kallein pelaajamyynti. Manchester United osti Argentiinan maajoukkueen vakiokasvon reilut kaksi vuotta sitten jopa 75 miljoonalla eurolla.