Granada haki sunnuntaina Valenciasta arvokkaan tasapelipisteen (1-1). Yksi joukkueen sankareista oli väkevän ottelun pelannut maalivahti Memo Ochoa. Vaikka sarjajumbon voittotili onkin edelleen avaamatta, näkee meksikolaistorjuja jo merkkejä paremmasta. Neljästä viimeisestä ottelustaan Granada on saalistanut kolme pistettä.

– Meidän täytyy jatkaa työntekoa, sillä jos jatkamme näin, saavutamme luultavasti hyviä tuloksia. Yritämme voittaa jokaista ottelua. Pääsimme johtoon ja saimme muutamia muitakin maalipaikkoja, mutta vastustajakin pelasi hyvin. Piste vieraskentältä on aina hyvä juttu, mutta enemmänkin olisimme voineet saada, Ochoa pyöritteli Marcan sivuilla.

– Tiesimme, että ottelusta tulee vaikea. Olimme kuitenkin vahvoja ja näytämme koko ajan paremmilta. Nostamme päät pystyyn ja keskitymme jo seuraavaan otteluun.

Ochoa kritisoi samassa yhteydessä Valenciaa reilun pelin kirjoittamattomien sääntöjen rikkomisesta.

– Meidän pelaajamme oli loukkaantuneena kentän pinnassa, mutta he eivät potkaisseet palloa pois kentältä.