La Ligan hännänhuippu Granada ei saanut voittotiliään auki vieläkään vieraillessaan sunnuntaina Valencian kotistadionilla. Granada johti ottelua vielä avausjakson jälkeen marokkolaisen Mehdi Carcela-Gonzalezin maalilla, mutta Valencia nousi rinnalle toisella puoliajalla Nanin tekemällä osumalla. Loppunumeroiksi kirjattiin 1-1.

Aivan erityinen murheenkryyni Valencialle on sen puolustus, sillä joukkue on pitänyt maalinsa puhtaana vain kerran viimeisesssä 40 ottelussa.

OptaJose

@OptaJose
1 - Valencia have only kept a clean sheet in one of their last 40 league games (4-0 at Mestalla against Eibar on April). Fragility.

Valencia ei ole mennyt tauolle johdossa vielä kertaakaan koko kauden aikana, ja sen pistesaalis 12 kierroksen jälkeen on ollut pienempi vain vuosina 1958 ja 1983. Tällä hetkellä Valencia on La Ligan sijalla 15 sen haalittua 11 sarjapistettä.