Varsin kuumassa kamppailussa Málagan lopulta voittaneen Atléticon Diego Simeone oli lehdistötilaisuudessa tyytyväinen mies. 46-vuotias argentiinalainen kertoi mielipiteensä ottelusta ja Yannick Carrascosta, joka oli jälleen kahdella maalillaan Calderónin sankari.

– Ottelu oli vaikea, mutta kontrolloimme sitä hyvin. Ilman muuta ansaittu voitto työnteomme takia. Joukkue pelasi kokonaisvaltaisesti hyvän ottelun. Pelasimme vajaamiehisenä mielestäni todella hyvin.

– Carrasco jatkaa kehittymistään ja hänellä on vielä paljon annettavaa meille. Hän riistää nykyään huimasti palloja ja se auttaa meitä huomattavasti. Hän jatkaa kehittymistään, koska hänen työmoraalinsa on korkealla tasolla. Hän on osa joukkuetta ja odotan, että samanlainen huippuvire jatkuu jatkumistaan hänen kunnianhimonsa takia.

Atlético nousi voittonsa ansiosta ainakin hetkellisesti sarjassa toiseksi.