Málaga on aloittanut kautensa varsin kaksijakoisesti, mutta Leganés kaatui viikonloppuna jopa 4-0.

Monet siten pystyivät jo odottamaan, että tällä viikolla seurassa ei tapahtuisi mitään sen ihmeellisempiä asioita tai muutoksia. Niin, pystyivät, mutta todellisuus on ikävä kyllä – jälleen kerran – hieman toisenlainen.

Seuran qatarilainen presidentti Abdullah Bin Nasser Al Thani ilmoitti Twitterissään jättävänsä seuran, koska Málagan lentokenttä oli ollut epäkunnioittava häntä kohtaan. Al Thani oli ilmeisesti myöhästynyt lennoltaan La Ligan eiliseen palkintojuhlaan, mutta lopullinen syy ei ole vielä tiedossa.

– Kiitos kaikille Málagan jäsenille kunnioituksesta, mutta olen päättänyt palata Qatariin. Toivottavasti kukaan ei kirjoita omasta päästään juttuja, mutta tämä seura ei ole myynnissä. Olen sanonut sen sata kertaa. En näillä näkymin ole palaamassa takaisin tänne Málagaan. Haluan pyytää anteeksi koko maailmalta.

Al Thanin äkillinen päätös on noussut aikamoiseksi kohuksi Espanjassa, koska useiden lähteiden mukaan lähtemisen syynä ei ole vain ja ainoastaan lentokoneesta myöhästyminen. Málagan seurajohto on sanonut, että Al Thanin päätös ei ole todennäköisesti lopullinen, mutta eiköhän espanjalaiseen tapaan kaikki selviä jossain vaiheessa.