Jan Oblak itsevarmana: ”Kukaan Englannin pelaaja ei pelota minua”

© Kuva: Getty Images

Atlético Madridissa yhdeksi maailman parhaaksi maalivahdiksi noussut Jan Oblak kommentoi tulevan tiistain MM-karsintaottelua Englantia vastaan AS:lle.

– Kukaan Englannin pelaaja ei pelota minua, vaikka heillä onkin tällä hetkellä hyvä taso ainakin hyökkäyksessä. Juuri hyökkäys on heidän paras osa-alue ja mielestäni heidän suurin tähtensä on Wayne Rooney. Hän on maailmanluokan pelaaja ja meidän pitää ottaa hänet tiukasti miesvartiointiin.

– Tuleva ottelu on meille todella tärkeä, vaikka kyseessä on vasta kolmas karsintaottelu. Mokasimme Liettuassa ja Slovakia-voiton jälkeen meidän pitää voittaa Englanti, jos haluamme pitää kiinni mahdollisuuksistamme ajatellen jatkopaikkaa. Tarvitsemme hyvän tuloksen ja se vaatii täyden keskittymisen.

Slovenia isännöi Englantia tiistai-iltana Ljubljanassa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.