Atlético voitti kotonaan Deportivon lukemin 1-0. Ottelu oli kuumatunteinen alusta saakka ja Deportivo pelasi toisen puoliajan kokonaan vajaamiehisenä, mutta Atlético sai useista paikoistaan huolimatta pallon vain kerran vieraiden maaliin.

Diego Simeone kertoi mielipiteensä Atletin tärkeimmistä kenttäpelaajista.

Kévin Gameiro tuli otteluun hyvin sisään ja hän oli tärkeä osa voittomaalissamme. Hän tutustuu vielä joukkueeseen ja tarvitsee hieman lisää aikaa. Gameiro tuli vasta joukkueeseemme, mutta hänellä on valmiiksi paljon nopeutta ja taitoa. Odotamme, että hän jatkaa kehittymistään, jotta saamme erilaisia vaihtoehtoja kärkeen.

Simeone kertoi syyn Ángel Correan avauspaikalle.

– Haimme Correan ja Griezmannin yhteispelillä vastustajan topparien heikkouksia. Halusimme nopeaa liikkumista ja peliä kärjessä. Correan avauspaikka on osa sitä projektia, jossa olemme, koska haluamme antaa näyttöpaikkoja hänen kaltaiselleen pelaajalle. Correalla on edessään loistava tulevaisuus.

– Hänelle tuo avauspaikka oli askel eteenpäin ja hänen pitää käyttää paikkansa hyväkseen, koska Correalla on kaikki ominaisuudet huipussaan.

Loukkaantuneen José María Giménezin tilalle puolen tunnin kohdalla tullut Lucas Hernández sai argentiinalaisvalmentajalta kehut.

– Lucas oli vahva, intensitiivinen ja jälleen vahva pääpelissä. Hän pelasti Deportivon maalin maaliviivaltamme. Lucasilla on Correan tapaan edessään mahtava tulevaisuus, mutta tällä hetkellä hänellä on todella paljon kilpailua paikallaan.