Las Palmas on alkukautensa johdosta kaikkien huulilla. Kauden alun neljästä ottelusta kolme voittoa ja yksi tappio, joka tuli vieraskentällä Sevillalle ottelun lisäajan viimeisellä sekunnilla. Eilen tuli uusi voitto, kun Málaga kaatui kotikentällä lukemin 1-0. Voisi olettaa, että loistoalun jälkeen ei olisi mitään valitettavaa varsinkin Las Palmasin kaltaisella seuralla, mutta keltaisen saarelaisseuran valmentajana toimiva Quique Setién on eri mieltä.

Setién avasi lehdistötilaisuudessa seuransa alkukautta. Santanderilainen kokenut 57-vuotias käskyttäjä totesi esimerkiksi, että Las Palmasilla on hänen mielestään enemmän pisteitä, kuin seura olisi pelillisesti ansainnut.

– Málaga-ottelu oli todella tasainen, emmekä minun mielestäni ansainneet voittaa. Toisaalta yhdeksän pistettä kahdestatoista mahdollisesta on loistava saavutus ja ovat loppukaudesta tärkeitä. Saamamme pilkun jälkeen ottelu tasaantui ja kummallakin oli mahdollisuudet maalintekoon. Meillä oli esimerkiksi kolme vaarallista vastahyökkäystä, mutta olimme liian huolimattomia maalinteon suhteen.

– Voitimme ottelun, vaikka emme pelanneet erityisen hyvin. Tässä sarjassa on mahdotonta ajatella, että voittaisimme ottelumme kaikkia vastustajia vastaan hyvällä pelillä. Esimerkiksi kauden avauksessa Valenciaa vastaan vieraissa olimme uskomattoman tehokkaita maalipaikoissamme ja sen takia voitimme silloin. Se ei ole normaalia meille.

– Voitamme ottelumme taistellen ja kärsien, mutta mielestäni meillä saattaa olla hieman enemmän pisteitä, kuin olisimme ehkä pelillisesti ansainneet.