Cristiano Ronaldo ylisti Real Madridin taisteluhenkeä joukkueen noustua viime hetkillä voittoon Mestarien liigan kotiottelussa Sporting Lissabonia vastaan. Valkopaidat nappasivat kolme pistettä loppuluvuin 2–1.

– Uskomme aina loppuun asti – viimeiselle minuutille asti. Ottelu kestää yli 90 minuuttia, ja loppuvihellykseen saakka on uskottava. Loppuhetkillä olimme hyviä, ja jos niin ei olisi käynyt, emme olisi voittaneet, Ronaldo sanoi UEFA:n verkkosivuilla.

– Se oli erittäin vaikeata, ja meidän on aloitettava paremmin. Emme olleet loistavia alussa. Luulimme, että pelistä tulisi helpompi, ja Sporting teki elämämme vaikeaksi. He osoittivat olevansa todella hyvä joukkue ja voivansa päästä jatkoon tästä lohkosta, hän lisäsi.

Entinen Sporting-pelaaja Ronaldo viimeisteli lopussa kaikkien aikojen 95. maalinsa Mestarien liigassa. Mies myönsi, että hänen tunteensa olivat ristiriitaiset pallon ohitettua maalivahti Rui Patrícion.

– Se satuttaa hieman pelata ja tehdä maali heitä vastaan, mutta edustan värejäni ja ne kuuluvat Real Madridille. Tämä on seura, jota rakastan ja joka on nyt sydämessäni, mutta pelaaminen Sportingia vastaan – jossa kasvoin – oli vaikeata.

Ronaldo päätti olla tuulettamatta täysosumansa jälkeen. Hän ei ollut yllättynyt vaikeasta vastuksesta.

– Heillä oli koko ajan tarkoituksenaan tulla tänne pelisuunnitelman kanssa, ja he toteuttivat sen erittäin hyvin. Heidän valmentajansa on älykäs kaveri, joka halusi tehdä elämämme vaikeaksi. Sporting lähes löi meidät.