Pepen jatkosopimus pian paketissa?

© Kuva: Getty Images

Mielipiteet vahvasti jakava Pepe on eittämättä yksi Real Madridin kulmakivistä, ja kaikki viittaa siihen, ettei Real aio tukipilaristaan myöskään luopua. 33-vuotiaan topparin nykyinen sopimus kattaa vain kuluvan kauden, mutta Marcan mukaan jatkosopimusneuvotteluissa ollaan jo pitkällä. Sopimusta on tarkoitus jatkaa kesään 2019 saakka. Jatkopahvi on määrä panna kirjoihin ja kansiin lähiviikkojen aikana.

Mikäli sopimukseen ei syystä tai toisesta päästäisi, olisi tuore euroopanmestari valmis neuvottelemaan tammikuussa muiden seurojen kanssa. FIFA:n Realille langettama tuore siirtokielto puhuu kuitenkin vahvasti sen puolesta, ettei avainpelaajista haluta missään tapauksessa päästää irti.

Kymmenennen kautensa Real-nutussa aloittaneella Pepellä ei liene mitään suurempaa mielenkiintoa maisemanvaihtoon, ja pelikin kulkee. Pepe pelasi lauantaina Osasunaa vastaan kauden ensimmäisen ottelunsa ja kruunasi hyvän peliesityksensä maalilla.

Sergio Ramosin, Raphael Varanen ja Pepen myötä Realilla on riveissään yksi mantereen rautaisimmista topparikolmikoista. Kahden muun jatkosopimukset on jo valmiiksi hierottu, joten nyt on Pepen vuoro.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.