Barcelonan brasilialainen supertähti Neymar oli hyvin lähellä siirtyä Paris Saint Germainiin kuluneena kesänä. Zlatan Ibrahimovicin Manchester Unitediin menettänyt PSG tavoitteli riveihinsä uutta keulahahmoa suorastaan tähtitieteellisillä rahasummilla.

-PSG-siirto oli hyvin lähellä toteutua. Neymar olisi tienannut siellä 40 miljoonaa euroa vuodessa. Hän päätti kuitenkin tehdä jatkosopimuksen Barcelonan kanssa, vaikkakin pienemmällä palkalla, Neymarin agentti Wagner Ribeiro kertoi Brasilian ESPN:n haastattelussa.

Brasilian maajoukkueen kapteenin nauhasta omaehtoisesti luopunut Neymar solmi heinäkuun alussa Barcelonan kanssa uuden viisivuotisen jatkosopimuksen ja juhli elokuussa kotimaassaan olympiakultaa. Kesä on siis ollut kaikin puolin menestyksekäs ja onnellinen. Yhteinen lomajakso Wagner Ribeiron kanssa oli kuitenkin johtaa dramaattiseen käänteeseen uralla.

-Myös United oli hänestä kiinnostunut, mutta PSG oli lähimpänä siirtoa. Pariisilaiset olivat valmiita maksamaan 190 miljoonan euron ulosostosumman, Wagner Ribeiro paljastaa.

Mikäli siirto olisi toteutunut, olisi se murskannut kaikki vanhat siirtoennätykset. Juventuksesta Manchester Unitediin siirtyneestä Paul Pogbasta tuli kesän siirtoikkunassa maailman kallein pelaaja. United pulitti Pogbasta 110 miljoonan euron siirtosumman.

Lähde. AS.com