Espanja avasi MM-karsintaurakkansa vakuuttavalla voitolla, kun Leónissa vieraillut Liechenstein kaatui lopulta jopa 8-0. Juuri kuten odottaa saattoi, niin vierasjoukkue oli läpi ottelun kovan paineen alla ja Espanja puhkoi leikitellen vastustajansa puolustuslinjaa.

Avauksessa olleet Diego Costa ja David Silva osuivat kahteen otteeseen, niin kuin Costan tilalle toisella jaksolla tullut Álvaro Morata. Sergi Roberto teki avausmaalinsa A-maajoukkueessa kolmannessa ottelussaan ja samalla Roberton maali oli pelaajan ensimmäinen vuoteen. Myös Sevillan laituri Vitolo sai nimensä maalintekijälistaan.

Liechensteinin maalivahtina toimineen Peter Jehlen toinen jakso oli varsin epäonnistunut, kun esimerkiksi kummatkin Moratan maalit olivat otettavissa. Pääosin maaleista on kuitenkin turha syyttää Jehlea, joka otti muutaman loistokopin avausjaksolla, koska Liechensteinin puolustus oli käytännössä jatkuvasti tuuliajoilla.

Espanja jatkaa MM-karsintojaan ensi kuussa Italian vieraana, jonka jälkeen Albania isännöi La Rojaa.