Athleticin konkarimaalivahti Gorka Iraizozille alkanut kausi on kymmenes putkeen bilbaolaisseuran tolppien välissä. 35-vuotias baski on sarjan vanhin maalivahti, mutta taso on pysynyt äärimmäisen korkeana vuodesta toiseen. El Desmarque-lehti haastatteli loistavana lähitorjujana tunnettua veräjänvartijaa.

– Yritän antaa kaikkeni tälle seuralle joka päivä. Haluan osoittaa rakkauteni tätä logoa kohtaa, jota suojelen päivittäin. Olen 35-vuotias ja se on sellainen numero, joka tuo arvostusta tekemälleni työlle. Esimerkiksi miten kohtaan jokaiset harjoitukset ja kaikki seuraan liittyvät asiat, sekä minulla on mahdollisuus nauttia tästä kaudesta.

– Minulla on joka vuosi sama motivaatio, jotta kehittyisin, yltää tavoitteisiin ja saada Athletic mahdollisimman korkealle sarjassa. Pelaaminen Athleticissa on minulle jokapäiväinen ylpeyden aihe.