Eibar tiedottaa verkkosivuillaan uudesta hankinnasta. Seuraan siirtyy nelivuotisella sopimuksella Florian Lejeune.

25-vuotias Lejeune siirtyy Eibariin Manchester Citystä. Toppari siirtyi Cityyn vuosi sitten Gironasta, johon hänet lainattiin saman tien takaisin koko viime kaudeksi. Näin ollen pelejä ei ole Cityssä kertynyt.

Vaikkei Lejeune osoittaunut Citylle vahvistukseksi, englantilaisseura teki taloudellisesti melko hyvät kaupat. Transfermarktin mukaan City maksoi Lejeunesta vuosi sitten 300 000 euroa. Nyt City saa puolustajasta Transfermarktin mukaan 1,5 miljoonaa euroa. Ostos on Eibarin seurahistorian toiseksi kallein.

Viime kaudella Lejeune pelasi Segundassa 41 ottelua. Ranskan maajoukkueessa 190-senttinen Lejeune on esiintynyt U20-tasolla kuusi kertaa.

Toimittajan sana

Siirron myötä Eibarilla on ensi kaudeksi riveissään neljä topparia: Lejeune, Unai Elgezabal, Mauro Dos Santos ja Iván Ramis. Kaksi viimeksi mainittua muodosti viime kaudella Eibarin avauksen toppariparin. On mielenkiintoista seurata, pystyykö isokokoinen Lejeune murtautumaan avaukseen.