James Rodríguez oli jälleen viime yönä Kolumbian Copa Américan ottelussa omaa luokkaansa. Real Madridin keskikenttäpelaaja iski yhden maalin ja tarjoili Carlos Baccan avausosuman, kun maajoukkue kaatoi 2-1-lukemin Paraguayn.

James on myös kärsinyt olkapäävammasta, joka saattaa Kolumbian päävalmentajan José Pekermanin mukaan saattaa tarvita leikkauksen.

– James on meille poikkeuksellinen pelaaja, joten meidän täytyy olla varovaisia. Tiedämme joutuvamme tekemään hänen vammansa vuoksi jossain vaiheessa päätöksen. Ongelmana on, että aina on mahdollisuus vamman uusiutumisesta. Se tarkoittaisi sitä, että James joutuisi menemään veitsen alle. Hänen seuransa Real Madrid on tietoinen siitä ja se joudutaan jossain vaiheessa tekemään, Pekerman totesi AS:lle.

Kolumbia kohtaa viimeisessä alkulohkon ottelussaan sunnuntaina aamuyöstä Costa Rican. Joukkue on jo varmistanut kahdella voitolla paikkansa pudotuspeleissä.