Valencian tie Eurooppa-liigassa katkesi harmittavalla tavalla. Lepakot johtivat toiselle jaksolle mentäessä Athletic Bilbaota kahden maalin erolla. Viimeisen vartin maali kuitenkin siivitti avausosan voittaneen baskiseuran vierasmaalieron turvin jatkoon yhteismaalein 2-2.

Valencia avasi maalihanansa 13. minuutilla. Iago Herrerín torjui Álvaro Negredon laukauksen eteensä ja Santi Mina pääsi tälläämään vastapallosta isännät johtoon. Ero kasvoi ensimmäisen jakson lopulla Aderlan Santosin puskettua pelivälineen verkkoon.

Valencian haaveet puolivälieristä murenivat lopulta Aritz Adurizin kavennuksen myötä viimeisellä vartilla. Espanjalaisen ratkaisevaan vierasosumaan syötön tarjoili Raul Garcia.

Samaan aikaan Saksassa Villarreal pelasi Bayer Leverkusenin vieraana maalittoman tasapelin. Avausosan päätyttyä Keltaisen Sukellusveneen 2-0-voittoon, tulos riitti hyvin jatkopaikkaan.

Eurooppa-liigan puolivälieräparit arvotaan huomenna 14:00 Suomen aikaa.