Mittavan uran valmentajana ja muun muassa Real Madridin urheilutoimenjohtajana tehnyt Arrigo Sacchi on sitä mieltä, ettei Real Madrid seurana ole vielä tottunut Rafael Beníteziin. Espanjalaisvalmentaja korvasi viime kauden päätteeksi Carlo Ancelottin joukkueen päävalmentajana.

– Hyväksyntää ei ole vielä tapahtunut teknis-taktisella tasolla eikä psykologisella tasolla. Yhteyttä ei ole vielä Benítezin ja kannattajien eikä Benítezin ja (puheenjohtaja) Florentino Pérezin välillä, Sacchi sanoi La Gazzetta dello Sportin mukaan.

Sacchin mukaan Real on täynnä erinomaisia pelaajia, mutta kollektiivisessa pelaamisessa joukkueella on haasteita.

– Real Madrid on ryhmä tähtiä, muttei aina joukkue. (Joukkueen pelaaminen) perustuu enemmän yksilöiden laatuun, kuin kollektiiviseen pelaamiseen. Valmentajan on otettava siitä kaikki irti ilman, että joukkueen hierarkia vahingoittuu. Ryhmä on täynnä maailman parhaita tähtiä, mutta sellaisesta ei aina tule joukkuetta.

Sacchi antoi myös arvionsa siitä, miten Roman tulisi pelata Mestarien liigan neljännesvälierissä Realia vastaan.

– Roman on oltava joukkueena parempi. Heidän on otettava hyöty irti pelin virtauksen muutoksista. Joukkueen on käytettävä vastahyökkäyksiä, koska (Realin) keskikenttäpelaajat ja hyökkääjät eivät aina tule auttamaan puolustusta.

La Gazzetta dello Sportin jutusta uutisoivat muun muassa AS ja Goal.