Valencia piti pintansa ja selvitti tiensä ensi kaudeksi Mestarien liigaan. Päätöskierroksella viimeisestä Mestarien liiga -paikasta taistelivat Valencia ja Sevilla. Sevilla oli 80. minuutille asti kiinni Mestarien liigaan oikeuttavassa neljännessä sijassa, mutta lopulta Valencia onnistui kaatamaan sarjapaikastaan taistelleen Almerían.

Almería – Valencia 2-3

Valencian alku ei näyttänyt vakuuttavalta. Almería siirtyi yhdeksännellä minuutilla johtoon Thomas Parteyn vapaapotkumaalilla. Valencia alkoi saada peliä haltuunsa, mikä johti ennen pitkää tasoitukseen. Rodrigo De Paul keskitti kulmapotkun Nicolás Otamendille, joka puski tasoituksen.

Hieman yllättäen Almería siirtyi uudemman kerran johtoon 37. minuutilla. Diego Alves torjui ensimmäisen tilanteen, mutta 35-vuotias Fernando Soriano iski irtopallon maaliin. Juuri ennen taukoa Valencia tuli jälleen tasoihin. Lyhyt kulmapotku pelattiin taka-alueelle, mistä se jatkettiin maalin eteen. Almería-miehistö unohti vapaaksi Sofiane Feghoulin, joka puttasi parista metristä tilanteeksi 2-2.

Kymmenisen minuuttia ennen täyttä aikaa Valencia lopulta otti johtopaikan ensimmäistä kertaa ottelussa. Läpisyöttö tavoitti Paco Alcácerin, joka sijoitti ohi maalivahti Rubénin.

Málaga – Sevilla 1-3

La Rosaledalla edettiin pitkään maalittomassa tilanteessa. Málagalla ei ollut erityisemmin pelattavaa, mutta joukkue onnistui pitämään koko avausjakson Sevillan nollilla. Sevilla tosin sai apuja, kun Málaga-puolustaja Weligton ajettiin melko mitättömästä huitaisusta suoralla punaisella ulos.

Toisen jakson alussa ylivoima tuotti tulosta, ja Sevilla sai kaipaamansa osuman. 52. minuutilla Coke syötti ja José Antonio Reyes iski lukemat 1-0:aan. Kolme minuuttia myöhemmin ottelu ratkesi lopullisesti. Tällä kertaa Benoît Trémoulinas petasi paikan Éver Banegalle, joka viimeisteli kauden kolmannen maalinsa. Aleix Vidal iski 62. minuutilla lukemat 3-0:aan.

Málaga kavensi pelin 1-3:een Javi Guerran osumalla. Sen lähemmäs ei kotijoukkue kuitenkaan päässyt, joten Sevillalle täydet pisteet. Täysi pistepotti ei tosin andalusialaisia hyödyttänyt, sillä Valencia nappasi neljännen sijan itselleen pisteen erolla ennen Sevillaa.