Rafael Benítez Real Madridiin? Se on kysymys, jota tällä hetkellä pallotellaan espanjalaisessa mediassa. La Gazzetta dello Sport uutisoi eilen, että Benítez olisi jo tehnyt sopimuksen Realin kanssa. Tällä hetkellä Napolia valmentavan espanjalaisvalmentajan agentin mukaan mitään sopimuksia ei ole toistaiseksi tehty. Kiinnostusta Real-pestiä kohtaan sinänsä on.

– Rafa oli Real Madridin pelaaja (Real Madrid Castillassa vuosina 1974-81), hän on kotoisin Madridista ja hän valmensi heidän B-joukkuettaan (1993-95). En usko, että kukaan olisi onneton tuosta historiasta, Benítezin agentti Manuel García Quilon sanoi Cuatrolle.

– En ole hänen päänsä sisällä, mutta uskon, että hän olisi todella onnellinen valmentaessaan jonain päivänä Real Madridia. Tällä hetkellä ei kuitenkaan ole mitään konkreettista, on vain huhuja.