Barcelona varmisti sunnuntai-iltana La Liga -mestaruutensa. Atlético Madrid kukistui vieraskentällä maalein 1-0, joten Real Madrid ei voi enää kiriä viimeisellä kierroksella Barcan neljän pisteen kaulaa kiinni. Barcelonalla on tällä kaudella mahdollisuudet triplaan, mutta kolmesta pokaalista nimenomaan La Ligan voittamisessa on jotain erityistä.

– La Liga on kaikkein tärkein – pelaamme kaikkia vastaan sekä kotona että vieraissa, Barcelonan keskikenttäpelaaja Sergio Busquets sanoi AS:lle ottelun jälkeen.

– Mestarien liiga on arvostetumpi, mutta tämä on tärkeämpi. Viime kaudella kompuroimme paljon, nyt olimme mestaruuden vaatimalla tasolla.

– Tänä vuonna olemme olleet oikealla polulla. Tämä on ensimmäinen pala. Nyt on aika juhlia, sillä tämä on kaikkein vaikein kilpailu. Täällä pelataan kaikkia vastaan.

– Joka vuosi ei voi voittaa, mutta tämä ei päätä mitään aikakautta. Meillä on hyvin nuori joukkue. Tämä on historiallinen päivä. Nyt meillä on yksi titteli, mutta meiltä puuttuu vielä kaksi. Koko kausi on historiallinen.