Atlético Madrid palasi voittojen tielle lauantai-iltana pelatussa La Liga -ottelussa. Deportivo La Coruña kaatui Riazorilla pelatussa ottelussa maalein 2-1.

Avausosuma nähtiin jo viidennellä minuutilla. Antoine Griezmann vältti paitsioansan ja sai korkean pallon puolustuslinjan taakse. Komea saksipotku painui ohi Deporin maalia vartioineen Fabrin.

Ranskalaisen toinen osuma ja samalla ottelun voittomaali syntyi 22. minuutilla. Kotijoukkueen puolustus ei onnistunut purkamaan pitkää rajaheittoa, joka pomppi Griezmannille. Sijoitus alakulmaan ja 20 maalia täyteen tämän kauden La Ligassa. Maali oli neljäs, jonka Atlético on tällä kaudella tehnyt rajaheitosta. Mikään muu joukkue Euroopan top 5 -sarjoissa ei ole pystynyt samaan.

4 - Atletico have scored the most goals from throw in situations in the Top 5 European Leagues this season. Choice

Depor sai jonkinlaisen takaa-ajon aikaiseksi. Reilu 10 minuuttia ennen täyttä aikaa Oriol Riera iski Sidnein syötöstä lukemat 1-2:een, mutta lähemmäs ei Depor päässyt.

Voiton myötä Atlético kasvatti pistesaldonsa 69:ään. Ottelun vähemmän pelanneeseen Real Madridiin on matkaa neljä pistettä. Neljäntenä olevan Valencian Atleti puolestaan jätti neljän pisteen päähän, sillä Valencia hävisi aiemmin tänään pelatussa ottelussa Barcelonalle.