Real Madridin valmentajaspekulaatiot käyvät jälleen kuumina. Carlo Ancelotti on tehnyt erinomaista työtä, mutta kun kauden aikana ei ole tullut pelkkiä voittoja, espanjalaismedia on haistanut veren.

Madridilaislehti AS:n mkaan Real tarkkailee Porton päävalmentajaa Julen Lopeteguia sen varalta, että Ancelotti ei jatka ensi kaudella. Lopetegui on Ancelottin tavoin tehnyt erinomaista työtä. Aiemmin tällä viikolla hän johti joukkueensa 3-1-voittoon Bayern Münchenistä.

Lopetegui on tuttu mies Real Madridille, sillä hän on aiemmin urallaan toiminut Real Madrid Castillan päävalmentajana ja kykyjenetsintäosaston johdossa. Lisäksi 48-vuotias espanjalainen on luotsannut maansa nuorisomaajoukkueita. Lopeteguia ei kuitenkaan vaikuta kiinnostavan työ Real Madridin edustusjoukkueen päävalmentajana.

– En ole kiinnostunut (Real Madridista). Olen hyvin onnellinen FC Portossa. Olen hyvin iloinen, että saan johtaa kolmen vuoden projektia. Olen erinomaisessa joukkueessa, Lopetegui vastasi toimittajille lehdistötilaisuudessa.

Samoja kysymyksiä esitettiin myös Ancelottille lehdistötilaisuudessa.

– Näen itseni täällä ensi kaudella, samoin (Iker) Casillasin ja kaikki, jotka pelaavat nyt hyvin, Ancelotti sanoi.

– Minulla on vuosi aikaa katsoa, teenkö jatkosopimusta. Ei ole mikään kiire. Vaikka seura ei ole toistaiseksi ottanut yhteyttä, he saattavat ottaa yhteyttä syyskuussa, tai ehkä he eivät soita ollenkaan. En aio pyytää jatkosopimusta. Valmentajien työ riippuu tuloksista, mutta valmistaudun jo ensi kauteen.