Lauantain ensimmäisessä La Liga -ottelussa Sevilla voitti Deportivo La Coruñan Riazorilla maalein 3-4. Ottelun hahmo oli vierailijoiden Vitolo.

Isännät siirtyivät johtoon 28. minuutilla, kun Oriol Riera jatkoi Ivan Cavaleiron matalan keskityksen maalin edestä verkon perukoille.

Sevillan tasoitus oli seurausta Vitolon ja Carlos Baccan mainiosta yhteistyöstä. Vitolo antoi usean puolustajan välistä hyvän pistosyötön pystyjouksun rangaistusalueelle tehneelle Baccalle. Kolumbialainen kääntyi pallon kanssa ja löysi syötöllään juoksuaan jatkaneen Vitolon, joka laittoi pelivälineen häkkiin.

Vierailijat siirtyivät johtoon toisen puoliajan alussa. Aleix Vidal jatkoi Diogo Figueirasin matalan keskityksen Vitololle, joka sijoitti pallon noin 15 metristä alanurkkaan.

Kévin Gameiro iski pilkulta Sevillan jo 1-3-johtoon, mutta Deportivo pääsi vielä peliin mukaan. Luisinho pääsi murtautumaan rangaistusalueelle. Lusitaani löysi maalin edestä Rieran, joka iski illan toisensa.

Ratkaisu nähtiin noin kymmenen minuuttia ennen päätösvihellystä. Sevilla pääsi Deportivon kulmapotkun jälkeen vastahyökkäykseen neljällä pelaajalla kahta vastaan. Pallo päätyi Vitololle laitaan, ja tämän syöttöyritys kimposi Sidnein jaloista omaan maaliin. Lucas Pérez kavensi vielä pilkulta loppulukemiksi 3-4 aivan ottelun viimeisillä sekunneilla.

Sevilla on viidentenä neljä pistettä Valencian perässä. Lepakot kohtaa huomenna Atlético Madrdidin. Deportivo on sijalla 15.