Fernando Torres lopultakin Mestarien liigaan Atleti-paidassa

© Kuva: Getty Images

Fernando Torresin asema Atlético Madridin kannattajien keskuudessa on jotain ihan muuta kuin muilla joukkueen pelaajilla. Se kertoi kaiken oleellisen, että 45 000 ihmistä saapui vuodenvaihteen jälkeen katsomaan Torresin esittelytilaisuutta Vicente Calderónille. Puhutaan El Niñosta, pojasta. Ei mistä tahansa pojasta, vaan tietystä pojasta.

Asemastaan huolimatta nyt jo 30-vuotiaaksi varttunut poika ei ole koskaan pelannut Mestarien liigaa Atléticon paidassa. Kun Torres ensimmäiseen otteeseen pelasi Atléticossa vuosina 2004-07, Rojiblancos ei elänyt nykyisenlaista suuruuden aikaansa. Tuolloin ei puhuttu Mestarien liigasta eikä ainakaan Mestarien liigan finaalista, johon Atlético viime kaudella ylsi.

– Mestarien liigassa pelaaminen on yksi uusi bonus tänne palaamisessa, koska en ole ikinä pelannut Mestarien liigaa Atléticossa. Tunnen turnauksen hyvin, siellä parhaat pelaajat kilpailevat toisiaan vastaan, ja siellä vain on oltava, Torres sanoi Marcalle.

Torres on kyllä pelannut Mestarien liigassa. Tarkalleen ottaen 50 ottelua tehoin 18+7. Atléticokin on pelannut Mestarien liigassa. Tänään polut saattavat viimein yhdistyä. Torres aloittanee penkillä, mutta kenties toisella puoliajalla mieheksi varttunut El Niño päästetään irti – lopultakin siinä oman joukkueen paidassa.


JUVENTUS – BARCELONA
25€ LIVEVETO

1. Avaa pelitili Betsafelle.
2. Talleta vähintään 20€ ja aktivoi 100% talletusbonus.
3. Saat pelitilillesi heti Juventus – Barcelona otteluun 25€ ilmaisen livevedon.