Osasunaa epäillään sopupelistä viime kauden lopussa

© Kuva: Getty Images

Katso Englannin Championshipin matsit ilmaiseksi!

  • Katso esimerkiksi kaikki Teemu Pukin ottelut ilmaiseksi
  • Palvelu voimassa koko kauden

Espanjaa ravisuttaa jälleen uusi ottelumanipulaatioepäily. Osasunan entistä puheenjohtajaa Miguel Archancoa epäillään otteluiden lopputulosten sopimisesta viime kauden lopussa. Seura pyrki tiettävästi varmistamaan sopivat tulokset 1,5 miljoonan euron ”investoinneilla”. Epäilyksen kohteena on neljä ottelua, joissa kaikissa Osasuna ei pelannut. Asiasta uutisoi madridilaislehti Marca.

Osasunan kohdalla epäilyt eivät rajoitu pelkästään sopupeliin. Seuran pankkitilin transaktioita tutkivat sekä sarjaa hallinnoiva LFP että korruption vastaiset viranomaiset. LFP on ilmeisesti erityisen kiinnostunut 600 000 euron erästä, jota seura ei ole pystynyt selittämään. Osasunan nykyistä seurajohtoa ei epäillä rikoksista.

Mikäli tapauksesta löytyy tarpeeksi todisteita LFP aloittanee oikeustoimet Osasunaa ja Archancoa vastaan, aivan kuten Levanten ja Real Zaragozan epäillyn sopupeliottelun kohdalla.

Osasuna putosi viime kauden päätteeksi Segundaan. Joukkue jäi pääsarjapaikkansa säilyttäneestä Elchestä vain yhden pisteen päähän. Tällä hetkellä Osasuna on Segundassa sijalla 12. Nousukarsintoihin on matkaa 11 pistettä.

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää

Katso Englannin Championshipin matsit ilmaiseksi!

  • Katso esimerkiksi kaikki Teemu Pukin ottelut ilmaiseksi
  • Palvelu voimassa koko kauden