Sevillan leirissä viime viikonloppua tuskin muistellaan kovin lämpimästi. Joukkue hävisi Getafelle maalein 1-2 ja menetti sarjataulukossa nelospaikkansa Valencialle. Ihan siihen pettymykset eivät jääneet.

Sevilla tiedotti verkkosivuillaan, että Getafe-pelin jäljiltä kolme pelaajaa joutui sairastuvalle jalan lihasvammojen takia. Stéphane Mbia on sivussa 2-3 viikkoa, Iago Aspas ja Coke huilaavat 3-4 viikkoa.

Maalivahti Beto sen sijaan ei välttämättä tarvitse leikkausta olkapäävammaansa. Vaikka leikkaus voitaisiin välttää, hän ei pelaa arviolta kahteen kuukauteen.

Toimittajan sana

Loukkaantumiset osuivat erittäin huonoon saumaan. Eurooppa-liigan pudotuspelit pyörähtävät käyntiin viikon kuluttua, minkä lisäksi Sevillalla on pari kovaa sarjapeliä tiedossa – vieraissa Real Sociedadia ja kotona Atlético Madridia vastaan. Coken paikan ottanee Diogo Figueiras. Keskikentällä Vicente Iborralle ja Grzegorz Krychowiakille on luvassa entistä enemmän vastuuta. Melkeinpä ikävimmin loukkaantuminen puree Aspasiin, joka juuri oli päässyt pois Unai Emeryn koirankopista. Nyt piikissä Carlos Baccan huilit jäävät melko minimiin.