Villarrealista tuli torstaina toinen Eurooppa-liigan pudotuspeleihin tiensä selvittänyt espanjalaisjoukkue. Athletic Bilbaon paikka Euroopan kakkosturnauksen jatkopeleissä ratkesi keskiviikon Mestarien liiga -ottelussa.

Villarrealin jatkopaikka varmistui lohkovaiheen päätösottelussa, jossa Keltainen sukellusvene kaatoi vieraskentällä kyproslaisen Apollonin maalein 2-0. Maalit syntyivät ensimmäisellä puoliajalla viiden minuutin välein.

35. minuutilla Luciano Vietto puhkoi pystysyötöllä Apollonin puolustuksen. Kotijoukkueen toppari Angelis Angeli liukui tilanteeseen muttei pystynyt purkamaan palloa pois. Lopulta Gerard Moreno chippasi pallon yli vastaan tulleen maalivahdin. Viisi minuuttia myöhemmin Vietto sijoitti Jaume Costan syötöstä loppulukemat 2-0:aan.

Villarreal voitti kuudesta lohkovaiheen ottelusta kolme ja pelasi kaksi tasan. Saldolla irtosi lohkon kakkospaikka. Lohkon voitti Borussia Mönchengladbach, joka kaatoi päätöskierroksella Zürichin maalein 3-0.