Alba puolustaa porttikiellon saaneita Real Madrid -kannattajia

Uutisoimme eilen, että Real Madrid on antanut porttikiellon 17 kannattajalle, jotka huusivat solvauksia Lionel Messiä ja Kataloniaa kohtaan. Porttikiellon syynä oli Espanjan jalkapallopäättäjien uusi linjaus, jonka mukaan fyysisen väkivallan lisäksi myös verbaalinen väkivalta on kielletty. Porttikiellon saaneet kannattajat ovat nyt saaneet tukea yllättävältä taholta – Barcelonan Jordi Albalta.

– Faneilla on oikeus mielipiteisiin, loukkauksiin ja kannustamiseen. Mutta minun mielipiteeni ei taida paljon painaa tässä tapauksessa, Alba sanoi Inside Spanish Football –sivuston mukaan.

– Mielestäni kaikki väkivaltaa vastustavat asiat ovat hyviä. Siitä huolimatta, jos potkimme pois jokaisen, joka huutaa jotain loukkaavaa, jäämme pian yksin. Ja tämä koskee myös pelaajia.

– (Uudet käytännöt) eivät mielestäni ole liioiteltuja, mutta en tiedä, mihin pitäisi vetää raja. Loukkauksia huudetaan jokaisella stadionilla ympäri Espanjaa. Kontrolloimme mitä voimme, kuten väkivaltaisia tekoja. Mutta olemme myös hyviä osoittamaan intohimomme joukkueitamme kohtaan. Tuntuu, että se, mitä he yrittävät saavuttaa (uusilla käytännöillä), on vähän utopistista.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.