Sami Khedira ei ole lainkaan kokoonpanossa, kun Real Madrid kohtaa tänään Celta Vigon. Virallisesti Khedira on loukkaantunut, mutta saksalaisen jättäminen pois kokoonpanosta saattaa olla myös politiikkaa. Khediran sopimus päättyy tämän kauden jälkeen, eikä hän ole tiettävästi ollut halukas neuvottelemaan jatkosta. Keskikenttäpelaaja myönsi toimittajajoukolle, ettei hänellä ole tietoa, missä hän pelaa ensi kaudella.

– Se on fakta, että sopimukseni päättyy. Me (Khedira ja Real Madrid) olemme hyvissä väleissä. Oloni on mukava Madridissa, enkä ole jäämistä vastaan. Olen utelias näkemään, mihin päädyn.

Huhupuheissa ainakin Chelsean, Bayern Münchenin ja Arsenalin on sanottu olevan Khediran perässä. Mikäli Real haluaa pelaajastaan siirtokorvauksen, kaupan on tapahduttava tammikuun siirtoikkunan aikana. Jos siis Khedira ei suostu tekemään jatkosopimusta.

Tällä hetkellä Khediran tilanne Realissa ei ole erityisen kehuttava, sillä samoista peliminuuteista taistelevat myös Toni Kroos, Luka Modric, James Rodríguez, Isco ja Asier Illarramendi. Koko viisikko on nykytilanteessa nokkimisjärjestyksessä Khediran edellä.