Atlético Madrid otti melko rutiininomaisen 2-0-voiton Elchen vieraana. Atleti sai jonkin verran apuja tuomareilta, sillä voittomaali syntyi viheltämättä jääneen paitsiotilanteen seurauksena.

Atlético avasi maalihanat reilun vartin pelin jälkeen. Kulmapotku pelattiin Arda Turanille, joka syötti Mirandaa puolustuslinjassa paikkaavalle José Giménezille. Nuori toppari iski komean kudin Elche-maaliin. Osuma oli Giménezin uran ensimmäinen Rojiblancosin paidassa. Atleti sai maalin puoli-ilmaiseksi, sillä Turan oli jalkaterän verran paitsiossa.

Puolen tunnin pelin jälkeen kotijoukkueen Faycal Fajr oli tehdä todella komean maalin. Fajr lähetti oikeasta laidasta noin 30 metristä keskityksen tai laukauksen. Oli kumpi oli, pallo oli leijailla takayläkulmaan. Miguel Ángel Moyá onnistui vaivoi torjumaan pelivälineen kulmapotkuksi, mutta samalla maalivahti törmäsi tolppaan ja loukkasi itseään.

Ottelun viimeiseksi jäänyt 2-0-maali syntyi 53. minuutilla. Gabi nosti pallon puolustuslinjan yli, ja Mario Mandzukic yllätti maalivahti Przemyslaw Tytonin etukulmasta. Maali oli Mandzukicille kauden kuudes La Ligassa.

Voitto oli Atléticolle kolmas putkeen. Joukkue ei ole kahteen viime peliin päästänyt yhtään maalia. Samalla Atleti nousi ainakin hetkellisesti sarjataulukossa Barcelonan ohi toiseksi. Eroa kärjessä olevaan Real Madridiin on neljä pistettä. Elche puolestaan putosi sarjajumboksi, sillä Córdoba voitti omassa ottelussaan Athletic Bilbaon ja nousi paremman maalieronsa ansiosta Elchen yläpuolelle.

La Liga lauantaina

Elche – Atlético Madrid 0-2 (0-1)
0-1 José Giménez (16.)
0-2 Mario Mandzukic (53.)

Athletic Bilbao – Córdoba 0-1 (0-1)
0-1 Nabil Ghilas (23.)

Real Madrid – Celta Vigo 3-0 (1-0)
1-0 Cristiano Ronaldo rp. (36.)
2-0 Cristiano Ronaldo (65.)
3-0 Cristiano Ronaldo (81.)