Ángel di Marían siirto Real Madridista Manchester Unitediin varmistui tiistai-iltana. Argentiinalainen allekirjoitti englantilaisseuran kanssa viisivuotisen sopimuksen. Real puolestaan saa kaupasta 75 miljoonan euron korvauksen.

Siirto on brittikenttien ennätys nimenomaan ostopuolella. Aiemmin brittiseurat ovat myyneet juuri Realiin pelaajia (Gareth Bale & Cristiano Ronaldo) korkeammalla hinnalla. United tiedotti siirtosummasta verkkosivuillaan. Kauppa on myös Realin seurahistorian kallein myynti.

– Olen ehdottomasti ilahtunut Manchester Unitediin siirtymisestä. Nautin ajastani Espanjassa, ja siellä moni seura oli kiinnostunut minusta, mutta United oli ainoa seura, johon halusin siirtyä Real Madridista, di María sanoi.

Louis van Gaal on fantastinen valmentaja, jolla on todisteita menestyksestään. Juuri nyt en malta odottaa pääseväni aloittamaan.

Toimittajan sana

Siirron vahvistuminen oli vain ajan kysymys. Unitedin paidassa di María tehnee tuhojaan, mutta Realillakin olisi ollut käyttöä Nuudelille. Siitä lisää myöhemmin.