Real Madrid kaatoi kauden avauskierroksen ottelussa Córdoban maalein 2-0. Voitosta huolimatta Real ei pelillisesti vakuuttanut. Samaa mieltä oli ottelun jälkeen valkopaitojen päävalmentaja Carlo Ancelotti.

– Yritimme yhdistää pallonhallinnan nopeaan hyökkäämiseen. Toisella puoliskolla rytmimme hieman katosi, ja tein vaihtoja tuodakseni eloa joukkueeseen. Me tarvitsemme lisää nopeutta ja rytmiä pelaamiseemme, mutta oli tärkeää aloittaa voitolla. Mielestäni kontrolloimme peliä hyvin.

Cristiano Ronaldo viimeisteli ottelun toisen osuman juuri ennen täyttä aikaa. Muutoin Ronaldo vaikutti hieman puolikuntoiselta.

– Hän ei ole optimaalisessa kunnossa, mutta emme me ole joukkueenakaan. Olemme tehneet aerobisia harjoitteita, mutta nyt on saatava lisää voimaa ja nopeutta. Tämän viikon harjoitukset auttanevat meitä, Ancelotti sanoi.

Toimittajan sana

Ancelotti puhuu asiaa. Real todella kontrolloi peliä, mutta hyökkääminen tuotti sille vaikeuksia. Jäädään odottamaan, löytääkö Carletto orastavaan ongelmaan ratkaisun ennen seuraavaa ottelua.