Real Madridin keskikenttäpelaaja Sami Khedira nimettin viime perjantaina pelatun Espanjan Supercupin kokoonpanoon. Saksalainen oli kuitenkin kotimaassaan katsomassa veljensä ottelua.

Tapaus lisäsi entisestään Khediran siirtohuhuja. Tiettävästi ainakin Bayern München ja Manchester United ovat kiinnostuneita ostamaan keskikenttäpelaajan Realilta. 27-vuotias Khedira myönsi saksalaislehti Bildille, että siirto saattaa tapahtua.

– Olen vähän Real Madridin ulkopuolella tällä hetkellä. 31. elokuuta asti mikä tahansa on mahdollista.

Supercup-ottelun jälkeen Realin päävalmentaja Carlo Ancelotti kertoi, että Khedira oli pyytänyt lupaa lähteä omille teilleen.

Toimittajan sana

Tuntuisi erikoiselta, mikäli Khedira jäisi tällaisen tapauksen jälkeen Real Madridiin. Tällä hetkellä vaikuttaa vahvasti siltä, että sekä Khedira että Ángel di María ovat lähdössä. Varmaa se toki ei ole, sillä Real vaatinee pelaajistaan melko korkeita siirtosummia. Se on sitten kokonaan toinen juttu, miten pelaajat esiintyvät tällä kaudella, jos heidät pakotetaan jäämään Los Blancosiin.