Diego Simeone antoi hieman provokatiivisen lausunnon Espanjan Supercupin ensimmäisen osaottelun jälkeen. Atlético-luotsi kehui oman joukkueensa lisäksi Ángel di Maríaa, joka on pitkin kesää ollut vahvasti mukana siirtohuhuissa.

– Pelasimme juuri kuten halusimme, emmekä niin, miten Real Madrid olisi halunnut meidän pelaavan. Meillä oli kolme tai neljä paikkaa tehdä avausmaali, muttemme onnistuneet, Simeone sanoi 1-1-tulokseen päättyneen ottelun jälkeen.

– Peli muuttui di Marían myötä. Se on loogista ottaen huomioon, että hän on Real Madridin paras pelaaja. Olenko todella sitä mieltä, että di María on paras? Hän on Realin dominoivin pelaaja keskikentältä ylöspäin.

Perjantaina pelattavassa toisessa osaottelussa Atleti lähtee Simeonen mukaan hakemaan maalia, vaikka maaliton tasapelikin riittäisi Supercupin voittoon.

– Ottelupari on 50/50. Real tekee aina maalin, joten 0-0-tasapelin yrittäminen ei tule riittämään.

Toimittajan sana

Simeonen lausunto oli todennäköisesti tarkkaan harkittu. Mutta provokaation lisäksi hän oli tässä tapauksessa täysin oikeassa. Di María todella oli eilen Realin paras pelaaja hyökkäyssuuntaan.