Real Madrid vahvisti verkkosivuillaan, että Diego López siirtyy AC Milaniin. Siirto on ollut yleisessä tiedossa jo jonkin aikaa, mutta nyt Real antoi kaupalle virallisen vahvistuksen. Milan maksaa 32-vuotiaasta maalivahdista tiettävästi kahden miljoonan euron siirtokorvauksen.

López toimi viime kaudella käytännössä Realin ykkösmaalivahtina. Hän pelasi lähes jokaisen liigaottelun, kun taas Iker Casillas vartioi maalia Copa del Reyssä ja Mestarien liigassa. Lópezin lähtölaskenta alkoi, kun Real päätti hankkia Keylor Navasin Levantesta.

Toimittajan sana

Eipä tässä ole mitään uutta. Osa ihmettelee, osa hyväksyy siirron. Joka tapauksessa kauppa on Realille hyvin ominaista pelaajapolitiikka. Muutama päivä sitten Realin maalivahtivalmentaja Villiam Vecchi piikitteli rivien välistä työnantajaansa sanomalla, että López on yksi parhaista maalivahdeista, joiden kanssa hän on toiminut.