Real Sociedad pelasi tiistaina harjoitusottelun Chelseaa vastaan. Sociedadia kuritti tuttu mies, sillä Atlético Madridista kesällä Lontooseen siirtynyt Diego Costa viimeisteli ottelun molemmat maalit ensimmäisen seitsemän minuutin aikana.

Niin ikään Valencia pelasi harjoitusottelun kovatasoista englantilaisjoukkuetta vastaan. Valencia oli pitkään kiinni tasapelissä, mutta hävisi Manchester Unitedille 1-2. Kesähankinta Rodrigo de Paul viimeisteli espanjalaisten ainoan osuman.

Eibarin treenipeli alemman sarjatason Alavésia vastaan meni täysin pipariksi. Tilanteessa 0-1 Eibarin Dani Nieto ajettiin ulos suoralla punaisella kortilla. Ylivoimalla pelannut Alavés osui vielä kolmesti ja voitti ottelun murskaavasti 4-0.

Harjoitusottelut tiistaina

Eibar – Alavés 0-4 (0-1)
0-1 Marco Sangalli (33.)
0-2 Ernesto Galán (59.)
0-3 Julián Cerdá (62.)
0-4 Manu Barreiro (85.)

Manchester United – Valencia 2-1 (1-0)
1-0 Darren Fletcher (49.)
1-1 Rodrigo de Paul (71.)
2-1 Marouane Fellaini (90.)

Chelsea – Real Sociedad 2-0 (2-0)
1-0 Diego Costa (1.)
2-0 Diego Costa (7.)