Nemanja Radoja siirtyy serbialaisesta Vojvodinasta Celta Vigoon. 21-vuotias solmi Celtan kanssa viisivuotisen sopimuksen. Seura tiedotti asiasta verkkosivuillaan.

– Olen todella iloinen. Olen nähnyt ensimmäisissä harjoituksissa nuoria ihmisiä, joilla on mahtava intensiteetti. Ensivaikutelmani on täysi kymppi. Olen fyysisesti valmis. Kotimaani sarja on jo alkanut, ja me pelasimme viime viikonloppuna, Radoja sanoi.

Serbian nuorten maajoukkueeseen kuuluva keskikenttäpelaaja on Celtan kuudes kesähankinta. Häntä ennen joukkueeseen liittyivät Carles Planas, Sergi Gómez, Pablo Hernández, Joaquín Larrivey ja Gustavo Cabral.

Toimittajan sana

Vojvodinan kapteeninakin toiminut Radoja voi pelata sekä keskikentän pohjalla että topparina. Hän taistellee lähtökohtaisesti peliajasta Borja Oubiñan, Álex Lópezin ja Levy Madindan kanssa.