Eurooppa-liigan voittanut Sevilla saa Cardiffissa vastaansa Real Madridin, joka voitti viime keväänä Mestarien liigan. Real Madridin avauksessa saatetaan nähdä kesällä hankitut James Rodríguez ja Toni Kroos. Jos ei mitään kummallista tapahdu, ainakin walesilainen Gareth Bale pelaa ”kotiottelussaan”.

– He (James ja Kroos) eivät ole vielä pelanneet, joten emme tiedä, onko heidän pelaamisensa meille etu vai haitta. Balen me epäonneksemme kohtasimme jo viime kaudella. 3-7-tappio oli mukava yleisölle mutta kamala meille, Sevillan päävalmentaja Unai Emery sanoi.

Sevilla ei aio ottaa ottelua liian tosissaan, vaikka toki Supercup-titteli kiinnostaa.

– Prioriteettimme on valmistautua otteluun parhaalla mahdollisella tavalla niin, ettemme riskeeraa loppukautta. Esimerkiksi (Kévin) Gameiro pelasi Torinossa, vaikka hän oli loukkaantunut. Nyt samassa tilanteessa hänen kohdallaan ei oteta riskiä.

Pelitavan osalta Emery uskoo tietävänsä, miten Real on pysäytettävissä.

– Real Madridilla on sellaista potentiaalia, että me mahdollisesti vietämme enemmän aikaa puolustuksessa kuin hyökkäyksessä. Pelin rytmiin vaikuttaa oleellisesti, miten me sijoitumme kentällä. Toisaalta tiedämme, ettei Cristiano (Ronaldolle), Balelle tai Jamesille voi antaa tilaa. (Luka) Modricille ja Kroosille taas ei saa antaa tilanteita, joissa he voivat antaa ratkaisevia syöttöjä.

– Meidän on pysyttävä hyvin tiiviinä. Kun saamme pallon ja tilaa, meidän on iskettävä nopeudella vastaan. Strategiset tilanteet ja erikoistilanteet ovat hyvin tärkeässä asemassa. Meillä on niissä paljon aseita, joilla voimme vahingoittaa Realia.