Keskiviikkona pelattiin Barcelonan ja Napolin välisen harjoitusottelun lisäksi monta muutakin peliä. Celta Vigo haastoi Valioliigan Evertonin. Liverpoolilaisjoukkue siirtyi johtoon 10. minuutilla, mutta sitten alkoi Nolito-show. Tasoitusosuma 18. minuutilla, johtomaali viisi minuuttia myöhemmin, ja hattutemppu täyteen 34. minuutilla.

Almería voitti Thaimaan-kiertueellaan Phuket FC:n niin ikään 3-1. Tomer Hemed, Quique ja Jonathan Zongo vastasivat Almerían maaleista. Voittoon ylsi myös Córdoba, joka kukisti Federico Cartabian ja Fidelin maaleilla Raja Casablancan 2-0.

Atlético Madrid jäi Galatasarayta vastaan maalittomaan tasapeliin. Tasurin pelasi myös Rayo Vallecano. Legañés johti ottelua kahteen otteeseen, mutta ensin Alberto Bueno ja myöhemmin Alejandro Pozuelo toivat Rayon tasoihin.

Baskijoukkueiden välisessä väännössä Athletic Bilbao taipui Osasunalle lukemin 1-3. Ibai Gómez viimeisteli Athleticin ainokaisen. Numancia puolestaan kaatoi Eibarin Julen Iriarten osumasta huolimatta.

Toimittajan sana

Kovia otteluita englantilaisjoukkueita vastaan harjoituskaudella pelannut Celta päätti urakkansa hienoon voittoon Evertonista. Viimeisissä harjoituspeleissään joukkue kohtaa Deportivo La Coruñan ja Cagliarin. Juuri tällä hetkellä näyttää siltä, että joukkue on valmis La Ligan alkamiseen.

Samaa ei voi sanoa Atlético Madridista. Neljä harjoituspeliä, kolme 0-0-tasapeliä ja yksi tehty maali. Ottelussa Galatasarayta vastaan Mario Mandzukic oli mukana, mutta Antoine Griezmann vielä puuttui kokoonpanosta. Todennäköisesti sen takia Diego Simeone päätyi ryhmitykseen 4-2-3-1, jossa Mandzukic oli yksinäinen hyökkääjä. EIköhän maalinteon tuska helpota, kun Griezmannkin päästetään irti, ja joukkue palaa tuttuun 4-2-2-ryhmitykseen.