Madridilaislehti AS:n mukaan Arsenal on kiinnostunut hankkimaan Real Madridin Álvaro Arbeloan riveihinsä. Lehden tietojen mukaan Arsenal-manageri Arsène Wenger on ihastunut erityisesti 31-vuotiaan laitapuolustajan monipuolisuuteen.

Wenger tiettävästi haluaisi puolustajan, joka voisi pelata laitapuolustajana, topparina tai keskikentän pohjalla. Ranskalaismanagerin käsityksen mukaan Arbeloa sopisi kyseiseen profiiliin.

Toimittajan sana

Mikäli lehden tiedot pitävät paikkaansa, siirto olisi melko hyvä molemmille osapuolille. Arbeloa on hyvä omalla paikallaan, mutta hän ei ole säkenöivä Galáctico. Toisin sanoen Arbeloa ei täysin sovi Real Madridin ideologiaan. Viime kaudella ikääntyvä pakki menetti jo paikkansa avauksessa Daniel Carvajalille, eikä muutosta Arbeloan kannalta parempaan ole tulossa. Toisaalta, jos Real myy Arbeloan, sen on todennäköisesti lähdettävä siirtomarkkinoille etsimään tuuraajaa Carvajalille.