Atlético Madridia vaivaa juuri tällä hetkellä maalinteko-ongelma. Kesän kolmessa harjoitusottelussaan se on tehnyt tasan yhden maalin varsinaisella peliajalla. Tuorein ottelu päättyi maalittomaan tasapeliin Club Américaa vastaan. Rangaistuslaukauskilpailussa meksikolaiset olivat parempia lukemin 3-2.

Sevilla voitti omassa harjoituspelissään saksalaisen Hertha Berlinin maalein 2-0. Ensimmäisen osuman viimeisteli Sevillan kesähankinta Grzegorz Krychowiak.

Almería sai puolestaan lähes kuninkaallisen vastaanoton Thaimaassa, jonne se meni pelaamaan Muang Thong Unitedia vastaan. Thaijoukkueesta tänä kesänä Almeríaan siirtynyt Teerasil Dangda sai valtavat suosionosoitukset muttei pystynyt maalintekoon. Ottelu päättyi lopulta 1-1.

Toimittajan sana

Atlético pelasi Club Américaa vastaan lähes parhaalla mahdollisella kokoonpanollaan. Diego Godín puuttui puolustuksesta ja Mario Mandzukic sekä Antoine Griezmann hyökkäyksestä. Eiköhän maaliujous ala helpottaa, kun kesän hyökkäyspään hankinnat päästetään irti.

Harjoitusottelut keskiviikkona

Muang Thong United – Almería 1-1 (1-1)
0-1 Jonathan Zongo (19.)
1-1 Datsakorn Thongalo rp. (21.)

Barakaldo – Eibar 0-2 (0-0)
0-1 Aitor Arregi (70.)
0-2 Julen Iriarte (82.)

Hertha Berlin – Sevilla 0-2 (0-0)
0-1 Grzegorz Krychowiak (52.)
0-2 Juan Muñoz (57.)

Elche – Villarreal 1-1 (0-1)
0-1 Denis Cheryshev (23.)
1-1 Sergio Pelegrín (50.)

Albacete – Granada 2-2 (1-2)
0-1 Success Isaac (29.)
0-2 Youssef El-Arabi (32.)
1-2 Rafael Fernández (35.)
2-2 Rubén Cruz (72.)

Club América – Atlético Madrid 3-2 rp. (0-0)