San José Earthquakes laittoi Atlético Madridin tiukoille sunnuntain ja maanantain välisenä yönä pelatussa harjoitusottelussa. Varsinainen peliaika päättyi maalittomana, joten Copa Euroamericanan voittaja haettiin rangaistuspotkukilpailusta. Sen Atleti voitti 4-3, kiitos Siqueiran, Gabin, Mario Suárezin ja Saúl Ñíguezin laukausten, sekä Miguel Ángel Moyàn maalivahtipelin.

Australian kiertueella Málaga jäi 1-1-tasapeliin paikallista Pert Glorya vastaan. Vieraiden ainoan osuman viimeisteli kesähankinta Ricardo Horta.

Sevilla hävisi saksalaiselle Union Berlinille 1-2. Jairo Samperio iski andalusialaisille. Athletic Bilbao kohtasi niin ikään saksalaisvastustajan. Aritz Aduriz ja Markel Susaeta veivät baskit kahdesti johtoon, mutta molemmilla kerroilla Werder Bremen tuli tasoihin. Loppulukemat 2-2.

Sarjanousija Córdoba voitti kesähankinta Mike Havenaarin maalilla Marbellan 1-0. Rayo Vallecano puolestaan taipui Murcialle 1-3. Rayon ainokaisen viimeisteli niin ikään kesällä hankittu Alejandro Pozuelo.

Toimittajan sana

Kesähankinnat ovat osuneet mukavalla tahdilla harjoituskauden ensimmäisissä otteluissa. Atlético Madridista on sanottava, että joukkueen tehottomuus hyökkäyspelaamisessa aiheuttaa pientä huolta. Numanciaa vastaan Atleti onnistui kerran varsinaisella peliajalla – Earthquakesia vastaan ei kertaakaan.

Harjoitusottelut sunnuntaina

San José Eartquakes – Atlético Madrid 1-0 rp. (0-0)

Perth Glory Málaga 1-1 (0-1)
0-1 Ricardo Horta (32.)
1-1 Andy Keogh (57.)

Union Berlin – Sevilla 2-1 (0-0)
1-0 Bajram Nebihi (61.)
1-1 Jairo Samperio (76.)
2-1 Benjamin Köhler rp. (81.)

Werder Bremen – Athletic Bilbao 2-2 (1-2)
0-1 Aritz Aduriz (21.)
1-1 Sebastian Prödl (28.)
1-2 Markel Susaeta (42.)
2-2 Fin Bartels (50.)

Marbella – Córdoba 0-1 (0-0)
0-1 Mike Havenaar (82.)

Murcia – Rayo Vallecano 1-3 (1-1)
1-0 Ivan Moreno (19.)
1-1 Alejandro Pozuelo (23.)
2-1 José Luis Acciari (47.)
3-1 Muñoz (88.)